ontdek
onze soorten

granini Lemon Fresh

granini Lemon Fresh

Deze zomer in uw supermarkt beschikbaar : Granini Lemon Fresh. Een bijzonder verfrissende smaakbeleving in 2 smaken : citroen + witte druif en citroen + framboos. Granini Lemon Fresh is de ideale verfrissing voor warme dagen, maar ook bij regenweer haal je hiermee het zomers gevoel in huis. Zo is het iedere dag vakantie !
Geniet van beide smaken Granini Lemon Fresh en ijskoel nog lekkerder !

onderzoek reeks

Granini 1 L

Granini 1 L

De reeks klassieke Granini-sappen vormen de basis van het Granini-merk. Ze is alom bekend om haar heerlijke volle fruitsmaak en haar verscheidenheid. De eerste Granini-sappen waren banaan, perzik en Williamspeer, om er maar een paar te noemen. Vandaag zitten er 15 verschillende sappen en nectars in de reeks, allemaal gemaakt van perfect gerijpt en zorgvuldig uitgekozen fruit.

onderzoek reeks

Granini 0,33 L

Granini 0,33 L

Om ervoor te zorgen dat U op ieder moment onze vruchtensappen bij de hand te heeft, zo ook wanneer U zin heeft in een lekker fruitig tussendoortje, is er dit gamma van mini-flesjes, een perfecte combinatie van smaak en gemak.

onderzoek reeks

Wij gebruiken cookies om bepaalde delen van de site goed te laten werken en je navigatie op de site te optimaliseren. Als je dat goed vindt, ga dan verder. Als je hier meer over wilt weten of dit bericht herhaaldelijk ziet, klik dan hier.


Continue