ONTDEK GRANINI

Een merk waarop je kan vertrouwen

Telkens wanneer je een granini-product ziet, mag je er zeker van zijn dat het vervaardigd is met alle expertise en de volledige toewijding van onze werknemers en leveranciers wereldwijd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Ieder kuiltje in onze unieke granini-fles staat voor een van de vele goede redenen waarom mensen granini verkiezen boven andere merken. Hieronder vind je de vier hoofdprincipes die aan de basis liggen van granini’s garantie voor het beste fruit:

Enkel het beste

Niet iedere soort fruit komt in aanmerking voor granini-sap.  Sommige types en soorten fruit zien er mooi uit, andere zijn heerlijk om te eten. Slechts een klein deel is geschikt voor het perfecte sap: roze pompelmoes uit Zuid- Afrika; de smakelijkste perziken uit Spanje, Italië of Griekenland; de zachte cayenne ananas uit Thailand of de Williams peer om er een aantal op te noemen. Dat is het fruit dat we uitkiezen voor Granini.

Innovatie voor kwaliteit

Voor onze sappen komt er meer bij kijken dan enkel de beste vruchten.

Bij Granini investeren we niet enkel in uitstekende grondstoffen, maar ook in ideeën en technologie om het beste uit deze grondstoffen te halen. Met onze focus op fruit, onze ambitie om de kwaliteit van elk product continu te verbeteren en onze mogelijkheden om fundamenteel onderzoek te verrichten, hebben we onszelf altijd beschouwd als voorlopers in technologie. Iets wat – naar onze mening – de enige garantie is voor topkwaliteit op lange termijn.

Oog voor detail

We doen ons uiterste best om al het goede van ieder stuk fruit te bewaren.

Al onze knowhow en passie vind je terug in iedere nieuwe smaak van Granini, in iedere afzonderlijke fles. Met trots kunnen we zeggen dat veel van onze Granini-medewerkers reeds enkele tientallen jaren bij ons werken. Hun gemeenschappelijke ervaring onderscheidt ons familiaal bedrijf van de vele anonieme bedrijven. Bij het uitdenken van nieuwe recepten maken we telkens meer dan 70 verschillende mengelingen om de beste combinatie te vinden van de bijna 150 verschillende ingrediënten.

Verantwoord gedrag

Onze jarenlange ervaring leert ons hoe belangrijk het is om het juiste evenwicht te vinden tussen alle elementen.  Dat is ook waarom ecologische inspanningen een fundamentele rol spelen in ons denken en doen. Zo was granini bijvoorbeeld het eerste fruitsap verpakt in eco-vriendelijke multi-laags lichte PET flessen om de smaak en ingrediënten het beste te beschermen. Onze flessen zijn 100% recycleerbaar en sinds 2020 bevatten al onze PET flessen ook RPET. 

In 2019  lanceerden we in België als eerste land granini BIO. 100% sap, 100% organisch, vol van smaak en zonder toegevoegde suikers.

Door voor dit lekker 100% bio sap te kiezen, geoogst van biologisch geteeld fruit, help je de biodiversiteit te garanderen en de natuurlijke grondstoffen van de planeet in balans te houden.

We hebben als doelstelling om tegen 2030 100% sustainable/duurzaam te zijn. We zijn fier dat al onze sinaasappels van 100% duurzame landbouw zijn, dit betekent dat de sinaasplantages voldoen aan de ecologische, economische en sociale duurzaamheidsstandaarden, zoals vastgelegd in de Sustainable Juice Covenant (SJC).
Uiteraard werken we nu verder om dit voor al onze fruitsoorten mogelijk te maken. 

Zodra er weer een nieuwe uitvinding is die de kwaliteit van onze producten nog kan verbeteren, kunt u ervan opaan dat granini bij de eersten zal zijn om die toe te passen. Voor meer info: