Nieuw: granini Bio: 100 % sap, 100 % bio. Vol van smaak en zonder toegevoegde suikers

Granini Bio, gemaakt van fruit waar geen pesticiden of bemesting aan te pas zijn gekomen, wel een strikt verwerkingsproces. Granini Bio komt in maar liefst drie zinderende smaken: sinaasappel, sinaasappel-passievrucht-ananas en appel-kers-cassis. Voor ieder wat wils!

Granini Bio, dat is bovendien 100 % sap van hoge kwaliteit en superieure smaak zonder toegevoegde suikers*. Geproduceerd en gecontroleerd volgens de strengste regels. 

Kies je voor granini Bio, dan help je de biodiversiteit te garanderen en hou je de natuurlijke grondstoffen van onze aarde in balans!

Geen pesticiden, wel kwaliteit

Biologisch sap. Wat houdt dat eigenlijk in? Bij de hele productie komen er geen pesticiden of meststoffen aan te pas. Strikt gereguleerd én gecontroleerd door onafhankelijke organisaties. De boeren die geselecteerd worden voor granini gebruiken minimum reeds 3 jaar lang geen pesticiden of meststoffen. Pas na strenge controle van bodem en vruchten ontvangen ze hun biocertificaat. Na certificatie worden ze bovendien blijvend streng gecontroleerd, ook op mogelijks overgewaaide pesticiden van naburige velden. Niet alleen de vruchten, maar ook het productieproces wordt grondig opgevolgd. Net als het finale product moet het voldoen aan strenge regels en wordt het aan onafhankelijke tests onderworpen.

Voor de planeet is het een positief verhaal. Maar ook voor de boeren, want zij verdienen meer doordat ze een hogere prijs krijgen voor hun vruchten en ze besparen ook doordat ze geen pesticides meer dienen aan te kopen. Dit motiveert hen extra om naar bioproductie over te schakelen. Granini Bio produceert zijn 100 % sappen zoals moeder natuur het fruit gemaakt heeft, hierdoor krijgt het bij elke productie een unieke smaak.

Dat granini belang hecht aan fruit dat duurzaam, milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd wordt, blijkt ook uit ons recent engagement. Wij verpflichten onszelf namelijk om het relatieve aandeel duurzame sappen ieder jaar te doen toenemen. Waarbij dit percentage 100 % moet bedragen tegen 2030.

Strenge standaarden over de hele lijn

Granini hanteert strenge standaarden bij het selecteren van zijn leveranciers. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij centraal. We letten er tevens op dat onze partners hun medewerkers steeds eerlijk en met respect behandelen. Ook gaat granini voor langdurige relaties. Partners zijn er om mee samen te werken in goede en minder goede dagen.

Waar de vruchten vandaan komen? De hele wereld! Zo komt de ananas uit Costa Rica en de passievrucht uit Ecuador, Peru en Vietnam. De beste sinaasappel vind je dan weer in Mexico. Terwijl de appels, kersen en cassis voornamelijk uit Europa komen.

Verkrijgbaar in flessen van 75 cl.

 

 

*Zoals alle 100% sappen bevat granini Bio enkel de suiker die van nature aanwezig in het fruit.