granini

Ontdek granini

Een merk waarop je kan vertrouwen

Telkens wanneer je een granini-product ziet, mag je er zeker van zijn dat het vervaardigd is met alle expertise en de volledige toewijding van onze werknemers en leveranciers wereldwijd om te voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Ieder kuiltje in onze unieke granini-fles staat voor één van de vele goede redenen waarom mensen granini verkiezen boven andere merken. Hieronder vind je de vier basiscriteria van granini’s garantie voor het beste fruit:

Enkel het beste

Niet iedere soort fruit komt in aanmerking voor granini-sap.  Sommige types en soorten fruit zien er mooi uit, andere zijn heerlijk om te eten. Slechts een klein deel is geschikt voor het perfecte sap zoals bijvoorbeeld roze pompelmoes uit Zuid- Afrika; de smakelijkste perziken uit Spanje, Italië of Griekenland; de zachte cayenne ananas uit Thailand of de Williams peer om er maar een aantal op te lijsten. Enkel deze vruchten komen in aanmerking en selecteren we voor granini.

Innovatie voor kwaliteit

Voor onze sappen komt er meer bij kijken dan enkel de beste vruchten.

Bij granini investeren we niet enkel in uitstekende grondstoffen, maar ook in ideeën en technologie om het beste uit deze grondstoffen te halen. Met onze focus op fruit, onze ambitie om de kwaliteit van elk product continu te verbeteren en onze mogelijkheden om fundamenteel onderzoek te verrichten, hebben we onszelf altijd beschouwd als voorlopers in technologie. Iets wat – naar onze mening – de enige garantie is voor topkwaliteit op lange termijn.

Oog voor detail

We doen ons uiterste best om al het goede van ieder stuk fruit te bewaren.

Al onze knowhow en passie vind je terug in iedere nieuwe smaak van granini, in iedere afzonderlijke fles. Met trots kunnen we zeggen dat veel van onze Granini-medewerkers reeds enkele tientallen jaren bij ons werken. Hun gemeenschappelijke ervaring onderscheidt ons familiaal bedrijf van de vele anonieme bedrijven. Bij het uitdenken van nieuwe recepten maken we telkens meer dan 70 verschillende mengelingen om de beste combinatie te vinden van de bijna 150 verschillende ingrediënten en hoogste onderscheiding verdient van onze smaakexperten.